Proiect casa cu mansarda 92012

Suprafata utila

147.1 mp

Suprafata construita

198 mp

Inaltime

8.15 m

  • Proiectul se poate modifica si adapta cerintelor dvs. ex: putem mari sau micsora casa, se pot adauga camere, se poate adauga beci
  • Proiectam economic! Toate cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiati de un cost optim de punere in executie
  • Asiguram arhitectura functionala fara a pozitiona stalpi in mijlocul livingului sau grinzi ce strica complet aspectul interior al casei
  • Proiectul este complet si se poate livra in orice oras din Romania. Sunt incluse in proiect documentatiile pentru obtinerea autorizatiei de construire (DTAC-ul) si detaliile de executie pentru proiectul de rezistenta alaturi de listele de cantitati pentru structura (fier, beton, zidarie, lemn, sapatura, umplutura, pietris, cofraj)
  • Proiectul este valabil pe o perioada nedeterminata, odata cumparat, puteti construi casa oricand doriti dvs.

Ideal daca va doriti un proiect de casa pentru o familie cu 2 sau 3 copii, Proiectul de casa cu Mansarda 92012 are o arhitectura functionala armonioasa datorita compartimentarii eficiente. Acesta are 5 camere pentru a oferi mai mult spatiu: un living spatios pentru mai mult timp cu cei dragi, un birou ce faciliteaza lucrul de acasa, 3 dormitoare pentru mai multa intimitate, o zona de depozitare, o bucatarie deschisa si doua bai. Caminul din categoria proiecte de case cu mansarda este destinat unui teren de cel putin 350 mp, cu un front stradal de minim 17,10 m.

Proiectul de casa cu Mansarda 92012 poate fi adaptat si modificat in functie de ceea ce va doriti, atat in ceea ce priveste numarul de camere, cat si compartimentarea. Cu o experienta de peste 7 ani si peste 1200 de proiecte livrate, echipa noastra va garanteaza ca veti primi cele mai bune solutii pentru ca proiectul final sa corespunda nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

RECOMANDAM:

BMI Bramac – Soluții complete pentru orice tip de acoperiș

Folosite individual, produsele BMI Bramac oferă performanțe excepționale. Ca sistem, acestea oferă
fiabilitate și performanță fără precedent. Prin urmare, Bramac dezvoltă și furnizeaza sisteme complete,
integrate: tehnologii, produse, componente și accesorii, combinate cu asistență de specialitate, precum
și garanții unice.
Un sistem complet Bramac înseamnă garanția calității, protecție și siguranță la cele mai înalte standarde,
dar și o estetică aparte.

Oferta limitata:
Proiect
*daca alegi sa construiesti cu noi
8910 lei Gratuit
* Economisesti 8910 lei
sau
Pret vechi
8910 lei
Pret nou
4999 lei
*TVA inclus
Reducere 44%
Economisesti 3911 lei
Casa la rosu

150e/mp construit

30.000 euro
*Economisesti 8910 lei
Casa la cheie

350e/mp construit

70.000 euro
*Economisesti 8910 lei
*   Livram proiecte oriunde in tara
** Construim doar in Bucuresti si jud. Ilfov
*** Preturile de executie sunt minim estimate

Comenzi si informatii

Pentru orice intrebare ma puteti contacta telefonic sau folosind formularul de mai jos.

Pana pe 27 aprilie preluam doar solicitarile pe email

eproiectedecase@gmail.com

ceas

Garantia timpului de executie
Atasat fiecarui contract se regaseste graficul de executie.

money

Garantia costului de executie
Devizul de executie se anexeaza la contractul de executie.

100_garantie

Garantia pe lucrare
Contractual oferim garantii pe fiecare tip de lucrare in parte intre 5 - 50 ani.

smiley

Garantia clientului satisfacut
Mesajele cumparatorilor sunt reale, va putem pune in contact.

Iata cum lucram:

Oferta de executie detaliata si garantii

Proiect complet

Toate proiectele se pot modifica. Sunt incluse in proiect documentatiile pentru obtinerea autorizatiei de construire (DTAC-ul) si detaliile de executie pentru proiectul de rezistanta alaturi de listele de cantitati pentru structura. (fier, beton, zidarie, lemn, sapatura, umplutura, pietris, cofraj)

100% din proiectele livrate pana in prezent au obtinut autorizatia de construire

V-a placut arhitectura de exterior, dar doriti o alta compartimentare la interior?

Nicio problema, oferim si acest tip de modificari. Proiectul se poate recompartimenta conform necesitatilor dvs. sau se poate pune in oglinda daca situatia din teren impune acest lucru. Se poate modifica tipul de placaj exterior al fatadei in cazul in care doriti sa schimbati materiale sau culori.
Ex: nu vreau caramida de fatada doresc doar tencuiala alba sau nu imi place culoarea acoperisului din imagine doresc un acoperis de o alta culoare. Sau poate doriti sa adaugam un etaj suplimentar, garaj sau subsol. Daca doriti extinderea casei se pot adauga camere suplimentare. Sau poate din contra doriti o casa mai mica desigur si in cazul acesta va putem ajuta prin excluderea sau micsorarea camerelor existente.

Se pot face si astfel de modificari iar costurile va garantam vor fi minime tinand cont ca se pleaca de la un proiect tip.

Alaturi de arhitectii nostri se va stabilii si orientarea in teren a casei in functie de punctele cardinale.

Proiectul de casa livrat de noi este complet si include DTAC-ul pentru obtinerea autorizatiei de construire. Practic dumneavoastra veti primii cate doua dosare pentru fiecare specialitate in parte in total sase dosare.

1. Arhitectura

Include toate materialele ce trebuie folosite astfel incat casa sa arate ca in poza de pe site. Partea scrisa va contine memoriu tehnic de arhitectura, extras de zidarie si tabloul de tamplarie. Partea desenata va include urmatoarele: planul de amplasament - sc 1:500, planurile proiectiilor orizontale - sc.1:50, planul invelitorii - sc.1:50, sectiuni caracteristice – sc.1:50, fatadele casei (N,S,E,V,) - sc.1:50.

2. Structura (Rezistenta)

Structura este de tip cadre din beton armat, grinzi + stalpi. Partea scrisa va contine memoriu tehnic de rezistenta si listele de cantitati. Partea desenata va include: planul fundatiilor - sc.1:50, detalii de fundatii si extras de armatura - sc.1:50, plan cofraj si armare planseu peste parter (si etaj unde e cazul) si extras de armatura - sc.1:50, plan armare grinzi, centuri, stilpi si extras de armatura - sc.1:25(50), plan cofraj si armare scara interioara (la casele cu etaj sau mansard) sc 1:25; 1:50 si extrasul de armatura, plan sarpanta si detalii de sarpanta si extras de lemn - sc.1:50.

3. Instalatii

Proiectul cuprinde documentatia DTAC dupa cum urmeaza: instalatii electrice schema tablou electris si memoriu, instalatii

sanitare schema coloanelor de scurgere, obiectele sanitare interioare si memoriu, instalatii termice schema centralei termice gaz, lemn, electric dupa caz si distributia alaturi de memoriu.

Proiectul livrat de noi este complet. In baza proiectului va puteti obtine autorizatia de constructie. Pentru comenzi si informatii sunati la 0736.478.471 sau ne puteti scrie pe mail la eproiectedecase@gmail.com.

Proiectul D.T.A.C contine:

Toata documentatia faza DTAC este livrata catre beneficiar in 2 exemplare originale. La cerere se pot livra mai multe exemplare originale.Toate documentatiile aferente tuturor specialitatilor sunt elaborate si semnate de catre proiectanti de specialitate autorizati. Proiectul DTAC poate fi folosit doar pentru obtinerea autorizatiei de construire, pentru etapele ulterioare fiind necesare si alte documentatii cuprinse in Proiectul Complet descris mai sus.

Arhitectura D.T.A.C

Piese scrise: borderou de piese scrise si desenate de arhitectura, memoriu tehnic, deviz general estimativ al lucrarilor, dovada de luare in evidenta de catre O.A.R. a proiectului, program control faze determinante si piese desenate
Piese desenate: plan de incadrare in zona scara 1:1000, plan de situatie scara 1:500, plan parter scara 1:50, plan etaj 1:50, sectiune A-A scara 1:50, plan sarpanta scara 1:50, fatade Est, Nord, Sud, Vest scara 1:50, plan invelitoare scara 1:50, detalii imprejmuire scara 1:50.

Rezistenta D.T.A.C

Piese scrise: borderou de piese scrise si desenate, memoriu tehnic, program de control faze determinante.
Piese desenate: fundatii locuinta plan sapatura, plan si sectiune fundatii.

Instalatii D.T.A.C

Proiectul cuprinde documentatia DTAC dupa cum urmeaza: instalatii electrice schema tablou electris si memoriu, instalatii sanitare schema coloanelor de scurgere, obiectele sanitare interioare si memoriu, instalatii termice schema centralei termice gaz, lemn, electric dupa caz si distributia alaturi de memoriu.

Proiect Tematic

Proiectul tematic contine planurile de arhitectura: parter, etaj sau mansarda si sectiune.
In baza acestor planuri se detaliaza proiectul.

Realitatile pietei de constructii

PROIECTUL GRATIS la orice casa de pe site daca alegeti sa construiti cu noi.
-50% REDUCERE daca doriti sa cumparati doar proiectul.


**Reducerile afisate pe site nu se cumuleaza cu nicio alta oferta facuta in trecut sau postata pe site-urile partenere.
Se va oferi reducerea cea mai avantajoasa pentru client calculata la pretul initial, nu suprapunem reducerile.

O privire in detaliu asupra ce presupune constructia unei case
Primul lucru care ne preocupa cand vine vorba de constructia unei case este costul. Cat costa sa o ridicam la rosu si cat costa sa o finisam la cheie? Apoi cum sa lucram: in regie proprie sau cu firma? Si cel mai important lucru: ce garantii pot avea ca o sa imi construiesc o casa temeinica? In randurile de mai jos vom detalia fiecare aspect in parte.

Cat costa sa o ridicam la rosu si cat costa sa o finisam la cheie?

Cu totii stim realitatile din piata de constructii: este plin de echipe si fime neserioase ce fie executa prost (pereti strambi, fundatii prost turnate, acoperisuri si izolatii montate gresit, instalatii ce in mai putin de un an trebuie schimbate si spart totul, finisaje facute in bataie de joc) fie folosesc materiale de provenienta indoielnica (fier importat din cine stie ce tara exotica, beton venit cu cifa dar cu o idee mai multa apa decat trebuie, termoizolatii, hidroizolatii si finisaje de foarte proasta calitate)
Nu mai vorbim de preturi de executie date fara niciun deviz sau oferte facute in excel in graba.

Toate aceste asa zise oferte de executie au intotdeauna costuri ascunse: cantitati de materiale grosolan subevaluate sau supraevaluate, etape de executie omise ce nu au fost incluse intentionat in oferta dar care trebuie realizate ex: glafuri, balustrade, izolatii cabine de dus si multe altele.

Toate cele de mai sus se regasesc in ofertele cu preturi extrem de mici: pentru case la rosu din beton si caramida sistem cadre oferte de  100 – 130 e / mp si pentru case la cheie oferte de 200 - 300 euro / mp. Din dorinta de a ne construi casa mult dorita suntem atrasi de aceste preturi mici si nu ne intrebam oare cum s-a ajuns la un astfel de cost? S-au luat in calcul absolut toate cantitatile si etapele de executie?

Pretul final atat pentru casa la rosu cat si pentru casa la cheie se stabileste numai in baza unui deviz de executie.

Regie proprie cu diverse echipe locale sau contract cu o firma de executie?

Regie proprie cu diverse echipe locale

Este adevarat faptul ca o echipa locala va costa intotdeauna mai putin decat o firma. Nu se mai platesc impozite, tva si multe altele.  Exista sansa sa gasesti oamenii potriviti, seriosi, muncitori si responsabili iar la final sa-ti construiesti casa la un pret mic. Daca toate acestea se respecta, decizia de a lucra in regie proprie pare a fi cea mai buna solutie. Dar oare ce se intampla daca echipa nu respecta cele promise initial? Mare atentie la faptul ca muncitorii nu poarta nicio responsabilitate legala asupra lucrarii.

Oferta de pret primita este data fara un deviz la baza, nu sunt ingineri asadar nu inteleg in totalitate proiectul, nu pot fi trasi la raspundere din punct de vedere legal ci doar moral. In cazul in care unul din membrii echipei pateste ceva este compromisa toata lucrarea, lucreaza in graba sa termine lucrarea cat mai repede si in marea majoritate a cazurilor lucreaza simultan la mai multe case.

S-au mai intalnit cazuri in care materialele au facut picioare si catre santierul vecin. Echipamentele folosite in multe cazuri nu sunt corespunzatoare astfel incat sa se asigure o turnare corecta, vibratoare pentru beton, compactoare, cofraje de calitate. Si mai presus de orice pot renunta si pot pleca oricand lasand lucrarea neterminata.

Daca nu achizitionati dumneavoastra materialele, aveti mare atentie sa cereti certificate de conformitate si cereti cartea tehnica a constructiei la final.

Contract cu o firma de executie

Varianta in care lucrati cu o firma are intotdeauna la baza un contract, in felul acesta cineva poarta responsabilitatea constructiei. In marea majoritate a cazurilor firmele detin personal calificat si echipamente profesionale. Seful de santier este un inginer constructor, cu experienta, ce supravegheaza in permanenta muncitorii ce sunt angajatii firmei. Se folosesc echipamente profesionale, materiale insotite de certificate de conformitate si se elibereaza cartea tehnica a constructiei.

Firmele pot lucra si cu programul Prima Casa sau credit imobiliar si pot elibera garantii bancare. Legal poarta intreaga responsabilitate si ofera garantie conform legislatiei in vigoare.

Dar si aici sunt cateva aspecte importante de care trebuie sa tineti cont. Oferta de executie trebuie sa fie cat mai detaliata astfel incat sa cuprinda absolut toate etapele constructiei. Eliminati din start situatiile in care constructorul poate sa spuna ca a intrat mai mult material sau a durat mai mult si drept urmare costa mai multi bani decat s-a discutat initial.

Cereti un deviz de executie pe care sa il atasati ca anexa la contractul de executie. In felul acesta firma executanta poarta intreaga responsabilitate a ofertei de executie. Acum ati inghetat partea de costuri si v-ati asigurat ca nu vor exista costuri ascunse si nu veti platii mai mult decat s-a stabilit initial.

Cereti un grafic de executie pe care sa il atasati anexa la contractul de executie. In felul acesta orice intarziere devine responsabilitatea firmei. Pe baza graficului de executie se stabilesc si transele de plata.

!!! Mare atentie trebuie stabilite transe de plata din aprope in aproape, pe parcursul lucrarilor. Nu platiti in avans prea mult, pentru ca apoi sa stati in emotii si sa asteptati executarea lucrarilor.

!!! Datorita crizei si lipsei de lucari exista si firme dispuse sa inceapa lucrul cu avans 0 din partea beneficiarului. Ce spune despre o firma acest lucru? Oare nu se intampla lucrurile prea repede? Sigur s-au parcurs toate etapele de mai sus?

!!! Mare atentie ce semnati: contractul trebuie citit in detaliu si daca sunt lucruri care nu va multumesc nu ezitati sa cereti lamuriri.

Controlati totul! Indiferet cu cine alegeti sa lucrati fie echipe in regie proprie, fie contract cu firma de executie.

Angajati un diriginte de santier calificat, independent de echipa sau firma care executa.

!!! Mare atentie sunt firme de executie ce se ofera sa va asigure partea de dirigentie de santier. Acest lucru ridica un mare semn de intrebare, tinand cont ca dirigintele de santier urmareste si apara interesele beneficiarului. Asadar cum ar putea aceasta persoana sa va apere interesele, in conditiile in care este angajatul firmei?

Acestea sunt cele mai importante lucruri de care trebuie sa tineti cont cand vine vorba de executia unei case.

Acum sa detaliem constructia casei la rosu si constructia casei la cheie.

Constructia casei la rosu

Ce este inclus in casa la rosu?

Casa la rosu include:
-  sapatura, subsol daca este cazul, fundatii, eventuale terase, turnare stalpi, grinzi si placi pentru fiecare nivel in parte, scari interioare si exterioare, compartimentari si inchideri din zidarie, sarpanta structura acoperisului

Constructia casei la cheie

Ce este inclus in casa la cheie?

Casa la cheie este complet finisata trebuie doar sa o mobilati si sa va mutati in ea. Aceasta include:

-  sapatura, subsol daca este cazul, fundatii, eventuale terase, turnare stalpi, grinzi si placi pentru fiecare nivel in parte, scari interioare si exterioare, compartimentari si inchideri din zidarie, sarpanta structura acoperisului, tabla montata pe acoperis, tamplarii usi si geamuri

-  executia instalatiilor inclusiv obiecte sanitare, radiatoare, corpuri de iluminat, intrerupatoare, prize, centrala termica.

-  executia finisajelor ce includ: termosistem, tencuieli, lavabile, gresie, faianta, parchet, tamplarii, tapet.

Cum pot sa vad ce ati construit deja si pot vorbi cu beneficiari din trecut?

Vizitele pe santiere si discutiile cu beneficiarii nostri se programeaza telefonic la numarul 0736.478.471.

Lucrati cu echipe sau aveti angajati proprii?

Toti cei implicati in constructia casei dumneavoastra sunt agajatii nostri. In permanenta pe santier avem un inginer responsabil de lucrare ce supravegeaza indeaproape si verifica muncitorii.

Ce include pretul afisat pe site pentru casa la rosu si la cheie?

Pretul afisat pe site este un pret estimat la metru patrat construit. Pretul final asa cum am prezentat mai sus se elibereaza in baza devizului de executie. Nu lucram cu costuri ascunse. Devizul final de executie se ataseaza la contract.

Cat de mult difera pretul de pe site fata de pretul final din deviz?

Pretul final al devizului este influnetat de dimensiunea casei, tipul si complexitatea ei. Iar preturile pentru casa la cheie sunt influentate direct de preferintele beneficiarului. Exista transaparenta totala in aceasta privinta, se discuta cu beneficiarul fiecare pret si finisaj in parte.

Proiectul este Gratuit, dar ce alte reduceri mai oferiti la executie?

Proiectul se ofera gratuit, iar eventualele reduceri se discuta in  momentul in care se alcatuieste devizul final.

In cat timp este gata casa: la rosu si la cheie?

Casa la rosu este gata in aproximativ 2 luni calendaristice, iar casa la cheie in aproximativ 4 luni calendaristice. Timpul exact de executie este prezentat in graficul de executie pe care il vom atasa la contract.

Ce garantii oferiti?

Garantiile sunt oferite in baza legislatiei in vigoare pentru sistemul structural iar pentru finisaje oferim garantiile date de producatori la fiecare material in parte. In plus toate acestea sunt specificate in contract, la care atasam devizul si graficul de executie. In consecinta ne asumam responsabilitatea asupra costului si timpului de executie si asupra calitatii executiei lucrarii.

Transparenta totala si control absolut prin Serviciu Online de Supraveghere a Executiei!

Mai exact pe tot parcursul executiei veti putea supraveghea in permanenta santierul  de la birou, prin intermediul site-ului, online in timp real. Acest instrument de control va permite sa stiti exact in orice moment in ce stadiu se afla executia lucrarii.

Cum se face plata executiei?

Transele de plata se stabilesc de comun acord cu beneficiarul in baza graficului de executie. Se stabilesc transe de plata din aproape in aproape in functie de finalizarea lucrarilor. In felul acesta eliminam riscul din partea beneficiarului si demonstram pas cu pas finalitatea lucrarilor.

Ce materiale folositi?

Toate materialele folosite sunt achizitionate cu factura si certificat de conformitate.  Aceste documente se ataseaza la cartea tehnica a casei. Folosim fier romanesc insotit de certificat de conformitate, betonul se aduce la santier cu cifa si prelevam probe pe care ulterior le ducem la institut pentru teste, caramida este de tip porotherm, tabla tip Lindab, sistem izolatii exterioare de 10cm de la Caparol tip Dalmatina (formula speciala ce contine perle grafitate cu capacitate termoizolanta imbatabila) iar ferestrele sunt de tip Rehau. Desigur daca beneficiarul doreste putem folosii ferestre de la orice alt producator. Nu includem in oferta bca sau rigips pentru peretii de compartimentare decat la cererea express a clientului.

Finisajele pentru casa la cheie se discuta cu fiecare beneficiar in parte in functie de preferintele si bugetul alocat. Se stabileste cu beneficiarul fiecare tip de finisaj in parte, nu impunem anumite materiale sau finisaje. Suntem foarte flexibili in alegerea finisajelor.

Am trecut aici doar o parte din materiale pentru intrebari suplimentare ne puteti contacta telefonic 0736.478.471 sau pe email: eproiectedecase@gmail.com

Ce se intampla daca dispar sau se fura materiale de pe santier?

Noi asiguram paza materialelor pe santier. Integritatea materialelor este in responsabilitatea noastra. Orice paguba materiala  va fi suportata de firma noastra.

Va ocupati dumneavoastra de obtinerea actelor?

Pentru Bucuresti – Ilfov ne ocupam noi de obtinerea actelor.

Construiti si prin programul Prima Casa?

Din pacate nu putem sa construim prim programul prima casa.

Vrem sa construim! Care sunt pasii de urmat si ce avem de facut?

In primul rand va invitam sa alegeti un proiect de casa de pe site. Proiectul se poate modifica fata de ce este prezentat pe site, putem marii sau micsora casa, se pot adauga camere sau se pot schimba fatadele. Odata proiectul finalizat vom obtine avizele si autorizatia de construire si vom efectua devizul de executie. Se discuta preturile, graficul de executie si transele de plata. Odata finalizata si aceasta etapa se semneaza contractul si se deschide santierul.

Pentru programarea intalnirilor si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati: Liviu Negulescu mobil 0736.478.471 email: eproiectedecase@gmail.com.

© Drepturi de autor - eproiectedecase.ro